Poëzie bij Kunstgreep

Naar aanleiding van Kunstgreep komt mevr. Hedi Deca-Küpper over haar poëzie praten met de leerlingen van het eerste jaar.
Zelf benoemt ze haar werk niet als poëzie maar als belevingsproza. Zij begon als beeldend kunstenares. Ze tekent met kleurkrijtjes en heeft een eigen, herkenbare stijl. Nadien begon ze tekstjes te schrijven bij haar tekenwerk. Ondertussen is ze een vast waarde op de tentoonstelling van Kunstgreep. Deze week vertelt ze de leerlingen hoe ze begonnen is als kunstenares en laat ze de leerlingen ook werkjes maken. Zo moeten de leerlingen bijvoorbeeld tekenen op muziek met gesloten ogen. De resultaten van de klas 1D ziet u op de foto’s.
Een leuke manier om de leerlingen in aanraking te brengen met kunst!

KVG


Klik hier voor een diashow (16 foto’s).

This entry was posted in Events and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *