Nog 1 dag Kunstgreep

Ben je zondagnamiddag 23 maart nog vrij? Breng dan nog wat tijd door op Kunstgreep. In de loop van de week kwamen onze leerlingen op bezoek. Velen gebruikten de vragenlijsten die werden opgesteld a.d.h.v. vragen die de kunstenaars zelf over één van hun werken hadden opgesteld. Deze weetvragen waren niet zo gemakkelijk. Ook de “open vragen” die peilden naar de subjectieve beleving van het kunstwerk brachten soms discussies mee. Smaken en gevoelens verschillen! Soms werden de leerlingen geholpen door de aanwezige kunstenaars of de andere bezoekers. Zo was er vaak een fijne interactie tussen jong en oud, tussen kunstkenners en leken. In elk geval was Kunstgreep 2014 weer een schot in de roos en blijft het concept een geslaagde manier om leerlingen op een laagdrempelige manier in contact te brengen met kunst.


Klik hier voor een diashow (40 foto’s)

This entry was posted in Events, kunst and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *