Bericht uit Crotone – 8 (4E) – Farewell

Vrijdagavond, de laatste avond is traditioneel farewell avond. Na de verplichte speeches (die van de directrice duurde welgeteld 11 minuten en was volledig in het Italiaans!) was het tijd om ons nog een laatste keer op het Italiaanse eten te storten. Er werd nog niet gedacht aan de overtollige kilo’s want de stukken pizza, en porties lasagna werden gretig naar binnen gespeeld.
De volgende middag stond iedereen, behalve Jarne, uitgeslapen aan de bus. Er vloeiden tranen, tranen en nog eens tranen. Onze Don Juans uit België hadden meerdere harten veroverd die nu spijtig genoeg gebroken moesten worden. Bijna waren we vertrokken met enkele Italiaanse verstekelingen op onze bus, maar na de nodige “RAGAZZI!” vertrokken we met alleen onze Belgjes richting thuisland.
Daar aangekomen stond er ons een ietwat te kleine bus op te wachten maar we geraakten zonder problemen thuis. Home sweet home, voor de laatste keer nog eens zondigen met frietjes en dan op verplicht dieet!
BVDA


Klik hier voor een diashow (50 foto’s).

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *