Bezoek uit Putignano – 5

Vandaag zijn we met 4C en hun Italiaanse gasten gaan schaatsen in Haasrode. De trein- en busrit verliepen zeer vlot. Eenmaal aangekomen op de schaatsbaan hadden sommige Italianen toch een beetje schrik om zich op het ijs te wagen en beweerden ze ‘zich zeker goed aan de kant vast te gaan houden’. Echter de meesten overwonnen al snel hun angsten en schaatsten er vrolijk op los (met de nodige valpartijen tot gevolg!). Zowel de Belgische als Italiaanse studenten waren zeer enthousiast over het schaatsen en hebben zich goed geamuseerd. Na de koude schaatsbaan kwamen we terug buiten in een heerlijk warm zonnetje. Met de lijnbus vertrokken we richting Leuven. Na een korte lunchpauze stond er een leuk stadsspel op het programma. In groepjes van ongeveer 9 leerlingen (Belgische en Italiaanse gemixed) trokken ze op pad om een aantal leuke plekken in Leuven te bezoeken en er een hele hoop gekke foto’s te nemen. Natuurlijk hangt hier ook een leuke verassing aan vast: de winnende groep met de meeste punten krijgt morgen een verassing.. Rarara… Wie gaat er winnen?

HV


Klik hier voor een diashow (11 foto’s)

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *