Bericht uit Crotone – 3 (4E)

Maandagmorgen werden we verwacht om 8.30u in Liceo Classico. Hier werd er een powerpoint afgelezen door de Italiaanse leerlingen. Normaal zouden ze toch moeten weten wat een presentatie is aangezien ze onze leerlingen al aan het werk hadden gezien. Met andere woorden, de Italiaanse leerlingen kunnen nog veel van de onze leren.
Na deze ietwat chaotische voorstelling gingen we verder met de rondleiding doorheen de school. De klaslokalen waren veel kleiner dan bij ons, soms was het bord niet veel groter dan een A3-tje. Wederom prezen onze leerlingen zich gelukkig met het Damiaaninstituut. Na de rondleiding in de school volgde een rondleiding doorheen Crotone. Tussen de rondleidingen werd er nog gesport: een volleybalmatch Italië – België (verloren) en een voetbalmatch Italië – België (gewonnen).
In de namiddag waren de leerlingen vrij. De leerlingen in Italië moeten na 13u niet meer naar school (misschien een ideetje…), dus was het tijd voor lunch en siësta. Morgen bezoeken we ons eerste kasteel en het weer wordt beter en beter. Wordt vervolgd…

BVDA


Klik hier voor een diashow (38 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *