Bericht uit Crotone – 2(4F)

Gisteren  was het ‘Familiedag’ in Crotone, om de week –op z’n Italiaans– traag te starten. De zon was aanwezig zoals beloofd, maar er stond wel een windje. ’s Middags kwamen we een aantal leerlingen tegen en kregen we kort verslag: “Ik heb deze morgen croissants gegeten.” “Ik heb zicht op zee!” “Deze middag kreeg ik eerst lasagne. Daar at ik twee stukken van, want ik had grote honger. En toen kwam eigenlijk pas het echte hoofdgerecht!” “Bij mij ook! Kotelet!” “Ik ook kotelet!” “Wij gehakt, en daarvoor ook een bord pasta!” “Ruben en ik gaan om de beurt bij elkaar eten.” “Deze avond gaan we wat drinken (cola uiteraard).” “Wij zijn gaan poolen.” “Ik woon 18 kilometer van het centrum.”
Conclusie: Ze hebben het naar hun zin!
Morgen staan Capo Colonna en Le Castella op de planning! Rond een uur of negen –het lijkt niet zo nauw te steken– worden we op school verwacht.

LVE


Klik hier voor een diashow (11 foto’s).

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *