Bezoek uit Crotone

Van 15 t.e.m. 22 februari stond er voor de klassen 4E en 4F een uitwisselingsprogramma op de kalender. Op zaterdagavond werden Italianen enthousiast ontvangen door onze leerlingen en hun ouders. Sommigen lieten de Italianen die avond al kennismaken met onze Belgische frietjes!
Op zondag kon er wat beter kennisgemaakt worden en werden er door de families zelf activiteiten georganiseerd. Op maandagmorgen werden onze gasten ontvangen in de kapel door dhr. Smeets en kregen ze rondleiding door de school. Onze leerlingen kregen dan de kans om, via een powerpointvoorstelling, ons land voor te stellen.
Onze Italiaanse vrienden hebben onze week samen mooi samengevat in onderstaande powerpoint. Deze voorstelling kreeg iedereen te zien op het afscheidsetentje.
Na gesprekken met de Italiaanse leerkracht kregen we vooral te horen dat ze nu wisten dat België zo veel meer was dan Brussel alleen. Maar vooral dat ze gecharmeerd waren door de mensen en de gastvrijheid waarvan ze zo genoten hebben.
Het was een drukke week en er zal in de vakantie die er aankomt wat bijgeslapen moeten worden want… op zaterdag 8 maart stappen wij op het vliegtuig naar Italië en gaan wij genieten van de Italiaanse gastvrijheid!
Toch nog een warm dankjewel aan alle gastouders en aan onze lieve collega’s waarop we konden rekenen. We waren ook fier op onze leerlingen die zich echt van hun beste kant hebben laten zien!
KDS


Klik hier voor een diashow (82 foto’s).


This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *