Oud-leerling te gast bij ROB

In Heb je even? gaat ROB-tv op zoek naar interessante verhalen van regiogenoten op willekeurige plaatsen in Oost-Brabant. Op 23 januari was het programma te gast in de Tweebronnenbibliotheek in Leuven. Daar ontmoetten de programmamakers Koen Deckers, oud-leerling van onze school (Secretariaat-Talen, 2009). Koen is een rolstoelpatiënt en in het programma praat hij vrijmoedig over zijn handicap.

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Oud-leerling te gast bij ROB

  1. johan says:

    Ik zie jou nog “rondcrossen” op school, Koen. Soms zó dat menigeen – uit eigen levensbehoud – 🙂 een stapje opzij moest springen… Een welgemeende appreciatie voor jouw getuigenis en een dikke proficiat voor wat je bereikte. Van harte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *