Uitstap naar Brugge

Stagiair Michiel Cresens schreef een kort verslagje van een dagje uit:
op vrijdag 21 november bezochten 5N en 5O het prachtige middeleeuwse Brugge. Na een lange treinrit en een korte wandeling startte de leraar wiskunde, de heer Goossens, een geleide stadstoer aan het Minnewaterpark. In de geleide tour werd het verhaal van Brugge als handelsgrootmacht uit de middeleeuwen volledig uit de doeken gedaan. Nadat er halt werd gehouden aan het Begijnhof, het Gruuthusemuseum, het belfort en de talrijke kerken die het pittoreske Brugge kenmerken, konden de leerlingen genieten van een lunch en een uurtje vrije tijd. Daarna wenkte het weekend en werd de IC-trein Knokke-Blankenberge richting Tongeren genomen en konden de leerlingen het weekend inzetten.


Klik hier voor een diashow (7 foto’s)

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *