Uitwisseling: 5JK en 6JK Aarschot-Salemi dag 5

Deze morgen zijn we met de bus naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg gereden. Twee uur schaatsen. Voor sommige leerlingen, zowel voor onze Belgen als voor de Sicilianen, een hele uitdaging. Met vallen en opstaan, opwarmen en alweer het ijs op, het zijn wel dappere studenten. Het is een plezier om te zien dat schaatsen een manier is om contacten te leggen, om van individuen een groep te maken. Op woensdagnamiddag zijn onze leerlingen vrij, ook tijdens de uitwisseling. Het was dan ook een verrassing toen we een groot deel van de groep op de trein naar Leuven tegenkwamen. Was het om te shoppen, het Begijnhof of de bibliotheek van Leuven te zien?
MH

Klik om te vergroten.

This entry was posted in Binnenland, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *