Openingsreceptie Time-2-Break

Wij, de leerlingen van het 6de jaar Handel, hadden besloten om voor onze oefenfirma Time-2-Break een openingsreceptie te houden. Op die manier konden we onze ouders, de directie en sponsors laten zien wat al onze taken zijn binnen de oefenfirma en uitleggen hoe we deze runnen. Het organiseren van een openingsreceptie is natuurlijk niet op een paar minuten geregeld. We kregen allemaal een taak om uit te voeren; dit ging van spreken voor het publiek tot hapjes maken en met drank rond gaan. We moesten ook een geschikte locatie zoeken voor onze openingsreceptie, hiervoor hebben we de kapel gekozen. Een openingsreceptie kost natuurlijk ook geld, hiervoor hebben we sponsors gezocht die ons financierden.

Klik om te vergroten!

Er moest ook nog een PowerPoint gemaakt worden waardoor we met voorbeelden, afbeeldingen en filmpjes konden laten zien wat we juist allemaal doen. In de PowerPoint werd de werking van alle afdelingen toegelicht; zo werd er bij voorbeeld getoond hoe we onze betalingen doen en welke andere programma’s we allemaal gebruiken binnen de oefenfirma.
De dag was daar, we hadden ons goed voorbereid en alles klaargezet. Onze ouders, sponsors, directie, leerkrachten en leerlingen van het 5de jaar Handel kwamen toe. Iedereen was wat zenuwachtig, maar dat is normaal. Dan, als iedereen er was, heeft Mirthe (onze CEO) iedereen verwelkomd en zijn de hoofden van elke afdeling begonnen met het presenteren van onze oefenfirma. Dit hebben ze allemaal heel goed en vlot gedaan. Iedereen van onze klas was mooi en professioneel gekleed, zoals dat moet. Na het presenteren werd iedereen uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De assistenten van elke afdeling verzorgden de receptie. Het werd nog een mooie en toffe avond; we kregen allemaal complimenten en felicitaties dat we het goed hadden gedaan. We vonden het ook allemaal een leerrijke en leuke event. De avond kon niet beter eindigen, allemaal vrolijke gezichten en weer een nieuwe en leerrijke ervaring erbij.
Nog eens dank aan alle sponsors, leerkrachten en iedereen die geholpen heeft om er een zodanig mooie avond van te maken.
Kevin Op Debeeck (6K)


Klik hier voor een diashow (8 foto’s).

This entry was posted in Economie, Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *