A visitor from the States

3C en 3K kregen vandaag James, een ‘intern’ bij de Amerikaanse ambassade in Brussel, op bezoek. James vertelde honderduit over ‘the American way of life’ en ‘the American dream’. We weten nu heel veel over Amerikaans eten,  feestdagen, de geschiedenis en de bevolking van dit reusachtige land. Na de uiteenzetting was er nog wat tijd voor vragen. Zo kwamen we te weten dat onze gast Brusselse wafels en frietjes bijzonder lekker vindt! Een Chinese hap smaakt dan weer beter in de States, wist hij ons te melden. Een aangenaam en erg leerrijk uurtje!


Klik hier voor en diashow (11 foto’s).

This entry was posted in Bezoekers, Engels and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *