DIA in Batibouw

Op dinsdag 27 februari 2013 gingen de leerlingen van 6M 6P 6Q 6T 6U en 7S2 7T 7U op excursie naar Batibouw.

Batibouw 2013

Ook dit jaar kregen we weer een uitgebreid gamma aan leveranciers, producenten en aannemers te zien. De bouwsector wordt zich de laatste jaren steeds meer bewust over het belang van ecologisch bouwen en dat is ook te merken. Passief bouwen is dan ook één van de hoofdthema’s van de beurs. Ondanks het frisse weertje buiten lieten we onze jas in de bus, want we wisten nog van vorige keer dat het binnen heel erg warm was! Enkele leerlingen hadden een VIP-ticket en moesten dus niet aanschuiven in de ellelange rij. Van de leerkrachten hadden we een opdracht gekregen: we moesten standen met “houtskeletbouwwoningen” opzoeken en ook over het “ventilatiesysteeem D” moesten we informatie verzamelen.
Naast deze opgelegde taken, hadden we ook oog voor bv de zetelstanden.
Batibouw was dit jaar een beetje saaier dan vorig jaar, maar we hebben toch weer wat bijgeleerd, ideeën kunnen opdoen voor de maquette van onze gip. En… een dagje zonder les maakt ook veel goed!
Twee leerlingen van Bouw- en Hout, Cente Van Hout en Eline Van den Bossche, namen fototoestel en schrijfgerief mee en bezorgden DIAblog dit verslagje, waarvoor dank!


Klik hier voor een diashow (64 foto’s).

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

One Response to DIA in Batibouw

  1. johan says:

    Zeer mooie reportage van deze hopelijk interessante happening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *