FLUO is VEILIG

DIA wenst iedereen een VEILIG nieuw jaar toe! Daarom zette de werkgroep EVA(cuatie) een leuke actie op het getouw die vandaag extra in de picture kwam. In de donkerste maanden van het jaar is “goed gezien worden” van levensbelang. Daarom is het zeer belangrijk om op te vallen en gezien te worden in het drukke verkeer. De politie van Aarschot onderneemt dezer dagen zowel preventieve als bestraffende maatregelen om fietsen te controleren op veiligheid; goed werkende reflectoren en fietslichten zijn van levensbelang.
Van 07 januari 2013 tot en met donderdag 28 februari 2013 organiseert DIA we een “I love fluo” actie. Alle leerlingen die ’s morgens naar school komen met een accessoire in fluo, maken kans op een leuke prijs wanneer hij voldoende jetons verzamelt.
Onze fotograaf stond extra vroeg op om de flitsende DIA-leerlingen en personeeleden te flashen. Vooral de leerlingen van de eerste graad vinden de actie leuk en vallen goed op: jong geleerd is oud gedaan! De volgende weken kunnen de leerlingen verder jetons opsparen om grotere prijzen weg te kapen. Vandaag waren ze al blij met de kleine aanmoedigingsprijzen.


Klik hier voor een diashow (34 foto’s).

FLUO

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *