Project PO en techniek in B-klas

Op maandag 10 december gingen de leerlingen van 1D en 1E samen kokkerellen. Omdat er grootse werken aan de gang waren aan het restaurant van Deeltijds Onderwijs werd het kerstmenu verschoven naar een latere datum. Maar dat kon het enthousiasme niet temperen om iets kleiners te prepareren. Pannenkoeken en wafels zijn altijd lekker!
Enkele leerlingen maakten het beslag voor de wafels en enkele anderen wogen bloem en andere ingrediënten af voor de pannenkoeken. De pannen werden voorverwarmd en het bakken kon beginnen. Goud-gele flapjes belandden, na gegooid en opgevangen in de lucht, op de bordjes van onze hongerige studenten. Ook werden de lekker ruikende Belgische wafeltjes goedgekeurd en verorberd.
Ondertussen leerden de jongeren sterren plooien en uitsnijden met breekmes uit maquettepapier. Niet zo gemakkelijk dan gedacht!
De afwas werd meegenomen voor de afwasmachine. Een leuke voormiddag die veel te snel voorbij ging. Maar uitkijken naar de volgende gezamenlijke project staat nu al op het programma.


Klik hier voor een diashow (61 foto’s).

This entry was posted in Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *