Bezinning voor 6E en 6F

Van de leerlingen van 6EF kregen we volgend verslag dat we graag publiceren.

Enkele weken geleden gingen de leerlingen van het 6e jaar Industriële Wetenschappen en Biotechnische Wetenschappen op bezinning. Dit is nog hun relaas:
We gingen naar de Halve Maan in Diest om aan teambuilding te doen. Het eerste wat ons opviel, was dat ook al klikte het niet altijd goed tussen iedereen, we toch goed konden samenwerken. Soms waren zij waarvan je het juist het minst zou verwachten, diegenen die anderen het meest hielpen.
De eerste dag waren we vooral bezig met opdrachten die we in groepjes of met de twee klassen samen moesten doen. Omdat we zo goed samenwerkten, konden we zelfs de moeilijke opdrachten – zoals de hoge muur – vrij snel.
De tweede dag waren we vooral bezig met het hoogteparcours. De meesten van ons slaagden erin om het te voltooien, ook zij die hoogtevrees hadden. Enkelen die eerst heel erg aarzelden om aan het hoogteparcours te beginnen, zijn er zelfs in geslaagd om op de pamperpaal te klimmen. Om de dag af te ronden deden we een miniversie van de Highland Games.
Het is duidelijk dat er deze twee dagen grenzen zijn verlegd en dat de groep iets hechter is geworden. Conclusie: de bezinning was top.

Bezinning 6EF

Bezinning 6EF

Bezinning 6EF

This entry was posted in Bezinning, Binnenland, Events, Excursie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *