Farewell Tremp!

Op de laatste avond van de uitwisseling is er traditioneel het farewelldinner waarbij alle gastgezinnen samenkomen en eten meebrengen.
Ook dit jaar ontstond er weer een heerlijk buffet met allerlei zelfgemaakte plaatselijke specialiteiten. En aangezien ondergetekende niet kan onderdoen voor dhr. Vandepitte proefde ook zij van de slakjes: best wel lekker!
Directeur Jordi Serra deed zijn uiterste best en gaf een speech in het Engels. Marlies en Jonas bedankten de ouders in naam van alle Vlaamse leerlingen en ook hun Catalaanse broers en zussen voor een geweldige week.
De Catalaanse ouders die soms nauwelijks Engels praten, kwamen de Vlaamse begeleiders verzekeren dat ze hun Vlaamse kindjes zouden missen en dat het stuk voor stuk aangename gasten waren! Heel leuk om te horen!
Dan was het moment daar om de laatste familiefoto’s te nemen want de volgende ochtend vertrokken we al om 7 uur ’s ochtends.
Het was alweer de 16e keer dat DIA te gast was in Tremp en zoals elk jaar werden we gastvrij onthaalt en culinair verwend en genoten we van de prachtige cultuur en natuur.
Gelukkig was dit nog maar het eerste deel van de uitwisseling. In maart komen de Catalanen ons bezoeken!
Tot dan!

KVG


Klik hier voor een diashow (21 foto’s).

This entry was posted in Buitenland, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *