Sportdag voor de eerste graad

Op 28 september ging de eerste graad op sportdag. Elke klas heeft beloofd een verslagje aan DIABLOG te bezorgen en 2E en 2H zijn de eerste klassen.

De volgende dagen komen er meer verslagjes en foto’s! Hou deze pagina dus in de gaten!

Sportdag 2012

2AF KIEWIT HASSELT

De sportdag vond plaats op vrijdag 28 september, na een ritje met de bus, kwamen we drie kwartiertjes later op onze bestemming aan in Hasselt ‘de Action Park’. Iedereen had er super veel zin in !

Het was een supercoole sportdag waar we allerlei activiteiten mochten doen, zoals deathride, muurklimmen, speleobox, bmx, hoogteparcours, brandweerladder en tenslotte waterparcours.

Gelukkig was het die dag mooi weer, want sommigen onder ons werden wel eens nat tijdens het waterparcours, wat voor hilarische momenten en foto’s zorgde!

Klik hier voor foto’s van 2AF (190 foto’s)

2B KIEWIT HASSELT

Op 28 september ging het 2de jaar naar actiepark Kiewit te Hasselt. Hier heb je de dagplanning van 2B.

9u00: We gingen naar de vijver waar een touwenparcours over was. Voor sommige leerlingen was het gemakkelijk, het waren precies echte aapjes. Andere vielen in het water maar bleven wel doorzetten.

10u00: Terwijl sommigen hun douchte of omkleedde, ging de rest van de klas naar de speleobox. Eerst ging iedereen er individueel in. De tweede keer werd je aan elkaar vast gemaakt en moest je per twee naar binnen. Er was zelfs een groepje dat de derde keer er met 4 aan elkaar in ging. Degene die niet in de speleobox wilden, moesten een oriëntatieloop doorheen het park doen.

Klik hier voor foto’s van 2B (236 foto’s).

2C en 2I KIEWIT HASSELT

Vrijdag 28 september reden we met de bus naar Hasselt voor onze
sportdag.
Onder begeleiding van een monitor en onze klastitularis deden we een
aantal leuke activiteiten waaronder muurklimmen, death-ride, BMX-en en
een hoogteparcours.
Meneer Herregat in het water zien vallen was het hoogtepunt van de dag.

leerlingen 2I

Klik hier voor de foto’s van 2C en 2I (251 foto’s)

2D KIEWIT HASSELT

Op vrijdag 28 september is het Damiaaninstituut naar een sportdag geweest te Hasselt. Om kwart voor acht vertrokken de bussen van DIA naar Hasselt.
Toen we aangekomen waren kregen we als snel begeleiding voor het uitvoeren van de eerste sport. We moesten een hoog bosparcours afleggen. We begonnen vol enthousiasme aan de proef maar al snel hadden we ondervonden dat het geen makkie was.
We maakten veel plezier en al snel bleek het uur om te zijn.
Op naar de tweede opdracht : teambuilding. De klas werd in twee gedeeld om zo samen een proef af te leggen tegen het andere team. Na de teambuilding gingen we BMX-en. Na een paar toertjes rijden hebben er een paar de val ondervonden. Er moest zelfs iemand verzorgd worden. Verder zijn er gelukkig geen ongelukken gebeurd. En nu naar de laatste proef van de voormiddag : de klimmuur.
Na de middag hebben we ook nog de watersport gedaan en in een box waar we in het donker uit moesten geraken.

HET WAS EEN DAG OM NOOIT MEER TE VERGETEN !!

Klik hier voor foto’s van 2D (247 foto’s)

2E KIEWIT  HASSELT

De sportdag van 2 E begon vroeg in de ochtend. Onze bus vertrok om 7.40 en daarom hadden we zeer vroeg moeten opstaan.

We mochten als eerste gaan BMX-en. Daar maakten sommige klasgenoten al een uitschuiver door de losse kiezeltjes. En anderen sprongen er over de bergen met zand.
De tweede activiteit was de speleobox, hier was het erg donker en warm in. Ondertussen konden andere klasgenoten een zoektocht met kaart en kompas doen.
Het waterparcours was onze derde activiteit. Sommigen van onze klas vielen niet in het water, maar anderen hadden een natte broek.
Na de lunch was de klimmuur aan de beurt. De klimmuur was een beetje eng.
Ook hebben we nog een uurtje gevoetbald en vervolgens was er het modderparcours. Het was grappig als er iemand in de modder viel. Er was ook nog een touwenparcours tussen de bomen.

Onze sportdag was heel leuk maar wel erg vermoeiend.

Klik hier voor foto’s van 2E en 2L. (186 foto’s)

2G en 2M KIEWIT HASSELT

DE SPORTDAG IN ACTION PARK

Ik denk dat ik mag zeggen dat voor iedereen de sportdag zeer geslaagd was. We bleven daarom niet allemaal even droog en proper, maar dat beige water of modder hield ons niet tegen om plezier te maken.
Deze sportdag was één uit de duizend !!

Klik hier voor foto’s van 2G en 2M (211 foto’s)

2H KIEWIT HASSELT

Op vrijdag 28 september was het sportdag voor heel het tweede jaar in Kiewit, Hasselt. Het was wel vroeg opstaan want om 7:40 vertrok de bus. Maar dat geeft niet (ik heb het er voor over). Eens aangekomen in Hasselt kon de sfeer niet meer stuk. De eerste activiteit die we deden was het 1-meter parcours en het modderparcours. De modder stonk wel een beetje maar gelukkig zijn wij geen mietjes en kunnen we wel tegen een stootje (geurtje). Het leukste wat we hebben gedaan was het waterparcours (het was fris maar eens in het water viel het wel mee). In het algemeen was het een supertoffe dag waar we ook hebben bewezen dat we een supergoede klas zijn !!!!!!!!

Klik hier voor foto’s van 2H.(76 foto’s)

This entry was posted in Events, Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *