Oudleerlingenavond 2012

Zaterdagavond,21 april stonden de deuren van de Grote Eetzaal in DIA wijd open voor de 28ste oud-leerlingendag van Oudia. Na een gesmaakte receptie mocht Ben Tirions om 20 u. de ruim 200 aanwezige oud-leerlingen, het directieteam, actieve collega’s en oud-collega’s in een korte, pittige toespraak welkom heten voor een gezellige babbelavond. Ben bracht oud-leerling en oud-leraar én verantwoordelijke van de oud-leerlingenbond OSDA (oudleerlingenbond van het Damiaancolleage aan het begin van de jaren ’60) Edgar Buvens in herinnering. Edgar overleed enkele dagen voor deze oudleerlingenavond.

Het werd een echt gezellige, succesrijke babbelavond.Het Oudia-team had alle 10-, 15-, 25- en 45-jarige jubilarissen uitgenodigd.
We willen wel een misverstand rechtzetten: alle oud-leerlingen van gelijk welk afstudeerjaar zijn altijd hartelijk welkom. Wie volgend jaar graag wordt uitgenodigd, laat dit weten door haar/zijn emailadres te bezorgen via de website van het Damiaaninstituut met link naar oud-leerlingen. Tot volgend jaar? Ut floreat et crescat. Opdat de bond moge bloeien en groeien.
Met toch een speciaal woord van dank aan de inzet van actieve leerkrachten op deze avond.


Klik hier voor een diashow (120 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *