Bericht uit Crotone – dag 5

Naar aanleiding van het verschrikkelijke busongeval hebben de leerlingen van 4EF, de Italiaanse studenten, alle leerkrachten en de buschauffeur vanmorgen een minuut stilte gerespecteerd ter nagedachtenis van de slachtoffers!

We hebben hier al alle weersomstandigheden doorgemaakt! Terwijl jullie maandag heerlijk warm zaten, genoten we van een Russische wind die ons bijna omver blies. Het was werkelijk ijskoud! Gelukkig klaarde het woensdag wat op en hebben we vandaag van een azuurblauwe lucht en veel zon kunnen genieten! De Italianen bezorgen ons een bijzonder leuk programma met heel wat oud-Griekse archeologie, kastelen uit verschillende periodes, heerlijke gastronomie. Dat laatste is trouwens ons grootste probleem. We krijgen niet alles opgegeten wat men ons voorschotelt. Het is nochtans heerlijk!

De laatste dagen komen er aan. Maar het belooft nog spetterend te worden!

Groetjes,
Lieve, Jo en de leerlingen van 4F

Crotone 2012Crotone 2012Klik om te vergroten!

This entry was posted in Buitenland, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *