di-A-ctief 2011

di-A-ctief 2011 was bijzonder geslaagd. Ondanks de voorspellingen viel het weer heel erg mee. Af en toe een spatje regen kon het goede humeur niet bederven. De belangstelling voor de editie 2011 van di-A-ctief was erg groot en de talrijke bezoekers konden  met eigen ogen zien dat onze school slim in wetenschap, sterk in technologie en bedrijvig in economie is! Het pîcpusbier en de prehistorische dieren van de leerlingen Houtbewerking erg in de smaak.

De leerlingen van 4ABCE en 6ACEFK haalden hun beste Frans boven in enkele geslaagde toneelvoorstellingen. Lees er hier meer over!

Onze diablog-fotograaf maakte meer dan 250 foto’s.


Klik hier voor een diashow
(259 foto’s)

 

This entry was posted in Aardrijkskunde, Bezoekers, Damiaan, DBSO, Economie, Engels, Events, Frans, Gambia, Geschiedenis, Gezondheid, ICT, kunst, Modulair, Sport, Taal, Technologie, toneel, Wetenschap, Wiskunde and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *