Verbroedering Africrack

De begeleiders van het Gambiaproject organiseerden woensdag 4 mei 2011 van 15.00u tot 19.00u een verbroederingsnamiddag.
Vier leerlingen van Mode van Sancta Maria, acht leerlingen van Hout van het Damiaaninstituut en de begeleiders stelden zich kort aan elkaar voor op de zonovergoten speelplaats van Sancta Maria. Want deze school was voor de gelegenheid gastschool. Bob Demarsin, de begeleider van vorig jaar, overliep het programma van Gambia. Benny Salaets, net terug uit Gambia, gaf al enkele tips mee. Dan trok het gezelschap naar de modeklas. De meisjes van SM leerden de jongens en Chloë hoe je met enkele stukjes stof en een naaimachine een pennenzakje kan maken. Rond 17.30u werden er enkele groepsfoto’s gemaakt. Daarna stak iedereen de handen uit de mouwen om een vegetarische spaghettisaus te bereiden. Samen wortels, paprika, ajuin en look snijden … het ijs was gebroken.
Met z’n allen gezellig aan tafel. Ook de afwas en de opkuis verliepen vlot.
Volgende week woensdag worden de meisjes van SM uitgenodigd in DIA voor een les houtbewerking.

De lotgevallen van de Gambiareizigers kan je binnenkort volgen op een speciale blog. En sympathisanten kunnen lid worden van de Facebookgroep Africrack Gambia 2011.

Africrack 2011
Klik om te vergroten.

Klik hier voor een diashow (20 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *