Pedagogische Studiedag

Voor de leerlingen van de Katholieke Scholengemeenschap Aarschot – Betekom (Damiaaninstituut, Sancta Maria, Sint-Jozefscollege en het Sint-Jozefsinstituut) was het vandaag een vrije dag. De leraren hielden hun jaarlijkse pedagogische studiedag. De leraren gingen daarvoor op bezoek bij een andere school van de scholengemeenschap. In onze school konden zij kennismaken met het wetenschappelijke en technische onderricht.
Er waren workshops rond ‘Eerste hulp bij pech’, ‘Ademen zonder zorgen’, ‘Wegwijs in het brein van je wagen’, ‘Verspanen zonder zorgen’, ‘Cad-Cam’, ‘Platte pillen’, Werp een blik in je genen’, ‘In vuur en vlam’, ‘Zorg voor de vogeltjes in je tuin’, ‘My body is perfect’, ‘Emmertje elektriciteit nodig’  en ‘Maak zelf een CNC-werkstuk in hout’.

Enkele leerlingen van 3H (elektronica) offerden hun vrije dag op om een handje te komen toesteken!Leerlingen van het CLW (deeltijds onderwijs) leidden ’s morgens de 220 bezoekers met behulp van paraplu’s tot in de oude kapel. Nadien staken zij ook een handje toe in de refter. Zij vonden het een zeer leuke ervaring! De school is fier op hun puik onthaal.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden:


Klik hier voor een diashow(64 foto’s)


Klik hier voor een diashow (119 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *