Filmploeg in DIA-lab

Woensdag 16 maart werd het chemielab omgetoverd tot een opnamelokaal. Een professionele cameraploeg kwam er een promotiefilmpje maken voor het bedrijf Lodewijckx uit Laakdal. Dit bedrijf dat één van de belangrijkste producenten van eierproducten is, koos het DIA-lab uit omdat het helder, goed uitgerust en vooral ruim genoeg is om genoeg plaats te bieden aan de camera’s, de lichtpanelen en andere randapparatuur. Het filmpje moet aantonen dat het gekookte en door de firma bewerkte poedereigeel meer volume aanneemt en ook een hogere consistentie en voedingswaarde heeft dan ‘echt’ eigeel.
De leerlingen chemie mochten spijtig genoeg niet optreden als figuranten maar zijn toch fier dat zij elke dat les krijgen in dit kwaliteitsvolle laboratorium!

Filmen in het DIA-lab

Filmen in het DIA-lab

Filmen in het DIA-lab

Filmen in het DIA-lab

This entry was posted in Events, Wetenschap and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *