Oot Kwisien Literair

Op dinsdag 12 oktober gingen 5NOPQ, 6NOQ en 7AB naar de voorstelling Oot Kwisien Literair door Bart Van Loo en Vitalski in CC Het Gasthuis. De acteurs namen de leerlingen mee op een culinaire reis doorheen de geschiedenis en gingen op zoek naar het lekkerste gerecht aller tijden. Nick Wolfs uit 6O (autotechnieken) schreef dit verslag:

“Het is duidelijk dat er veel werk en voorbereiding in deze show gestoken is, aangezien men zelfs moeite deed om verscheidene geuren door de zaal te verspreiden op de juiste tijdstippen (bv. de geur van kruiden als Bart en Vitalski aan het praten waren over de immens gekruide vleeswaren in de tijd van Lodewijck XIV).

Verder was de voorstelling ook leerrijk en, niet te vergeten, interactief. Het is zeker een pluspunt wanneer de acteurs het publiek aanspreken en echt betrekken bij de show.

Over het algemeen was de show ongelofelijk tof en grappig. Het is een echte aanrader voor iedereen die met familie of vrienden eens goed wil lachen en iets bijleren over het eten van vroeger en nu.”

http://ootkwisien.be

This entry was posted in Nederlands, toneel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *