KIK’ers aan zee

Op 11 mei wonnen we (leerlingen van 3AC (Latijn-Wetenschappen) & 5ACDF (Latijn-Wetenschappen-Wiskunde en Moderne-Talen Economie)) de KIK-quiz (Kranten In de Klas). Als beloning kregen we een daguitstapje naar zee.

Op 25 juni vertrokken we dan ’s morgens met de trein in Aarschot richting Oostende. Alles verliep vrij vlot, maar jammer genoeg reden we het mooie weer uit. Hoe dichter we bij de zee kwamen, hoe bewolkter het werd. Toch besloten we er een leuke dag van te maken.

Bij onze aankomst in Oostende brachten we eerst een bezoekje aan de Mercator, die daar voor anker ligt. Daarna begonnen we al een beetje honger te krijgen en besloten we dan maar om een lekker broodje te gaan halen en dat (weliswaar onder een bewolkte hemel) op de dijk te gaan opeten.

Met een gevulde maag konden we dan van onze vrije tijd gaan genieten. De meesten kozen voor een namiddagje shoppen. En wonder boven wonder klaarde de hemel helemaal op en kwam de zon tevoorschijn! Ideaal voor enkele spelletjes op het strand!

Het was al veel te vlug weer tijd om naar huis te gaan, maar we besloten de dag mooi (en vooral lekker) af te sluiten met een ijsje.

Het was echt een heerlijk ontspannen dagje na alle examenstress! Zeker voor herhaling vatbaar!
Ellen Ooms (5A)


Klik hier voor een diashow (29 foto’s).

This entry was posted in Events, Excursie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *