Oud-leerlingenavond OUDIA

Een 400-tal oud-leerlingen kwamen zaterdagavond 24 april “terug naar school” om mekaar terug te vinden tussen pot en pint en met een hapje erbij. Een massaal succes dat aantoont dat de jeugdjaren op school een belangrijke basis legt in iemands leven! Alle generaties haalden anecdotes op aan vroegere tijden, praatten over hun oud-leerkrachten, over de fratsen die ze uithaalden, over de grappen en stommiteiten, over de uitstappen, over eerste liefdes, over spiekervaringen, over ….
Eregasten waren de eerste leerlingen met wie 50 jaar geleden het Damiaaninstituut met z’n technische richtingen van start ging. Eén van hen, Alex, sprak de zaal toe “over vroeger”. Anderzijds werd ook het huidige onderwijsaanbod toegelicht via een zeer geslaagde presentatie van de leerlingen van 6 Handel die hun Oefenfirma kwamen toelichten.
Dat de duizenden oud-leerlingen DIA een warm hart toedragen en die herinnering ook willen verdergeven, bewijzen de vele leerlingen die een mama, papa, opa of oma, oom of tante hebben die hen vertelt hoe goed het (ook) vroeger in DIA was…


Klik hier voor een diashow
(43 foto’s).

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *