Internationaal bezoek voor 4ABC – deel 5 en afscheid

Vrijdag bleven we dichter bij huis: dit keer was de bestemming Leuven.
We gingen er op zoek naar bekende een minder gekende standbeelden en bewonderden onder andere het stadhuis, de Sint-Pieterskerk, de Universiteitsbibliotheek, het graf van Pater Damiaan…
Fonske, Renée, de Kotmadam en de Oude Markt overtuigden ons van een bruisend studentenleven. Na nog wat felbegeerde shopping time zochten we in de namiddag verkoeling in het zwembad van Sportoase. Om 17.00 u. keerden we met de trein huiswaarts om dan om 19.00 u. opnieuw paraat te zijn voor ons farewell diner.
De Italiaanse leerkrachten zetten hun beste beentje voor om ons in het Nederlands te bedanken, wat met een luid applaus beloond werd. Ook de Italiaanse leerlingen hadden hun woordje van dank klaar. Daarna verbroederden Italianen en Belgen nog een laatste maal in De Klinker om dan zaterdagmorgen om 7.00 u. afscheid te nemen aan onze school. We kijken allemaal uit naar het vervolg in Putignano!

SCK


Klik hier voor een diashow. Click here for a slideshow.

This entry was posted in Buitenland, Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *