INTERNATIONAAL BEZOEK VOOR 4ABC – deel 3

Dinsdag waren we na een drukke dag in Brussel pas rond 19 uur terug thuis. Vrijwel iedereen maakte er een rustige avond van in het gezin.
Woensdag waren we weer paraat, maar dan in het station van Aarschot. De trein bracht ons naar Antwerpen, waar we het hart van de oude stad verkenden: het stadhuis, het standbeeld van Brabo, de gildehuizen op de grote markt, de Carolus Barromeuskerk, de O.L.V.-kathedraal, Rubens, Jordaens, de Vlaeykensgang… We eindigden de stadswandeling door met de oude roltrappen de diepte in te gaan naar de Sint-Annatunnel, die naar Linkeroever leidt.
Rekening houdend met het feit dat het normaal op woensdag maar een halve dag les is, eindigden we het culturele gedeelte om 12 uur. Nadien hadden de leerlingen tijd om te shoppen op de Meir. Wie toch nog interesse had voor cultuur bezocht het Rubenshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.
Rond 17 uur waren we terug in Aarschot. De avond vulden enkele Belgische en Italiaanse meisjes met de Ladies Movie Night en een groot deel van de leerlingen van 4ABC trok met zijn gast nog naar Heist-op-den-Berg om te gaan schaatsen.
VBL


This entry was posted in Bezoekers, Buitenland, Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *