INTERNATIONAAL BEZOEK VOOR 4ABC

Zaterdag 6 maart was het zover: 22 leerlingen en 2 leerkrachten uit Putignano, Puglia, het zuiden van Italië landden in Keulen. Ze werden er opgewacht door de Belgische leerkrachten. Toen de bus Aarschot naderde nam de nervositeit toe. We kregen allerlei vragen over onze Belgische leerlingen: hoe spreek je hun naam juist uit, hoe zijn ze …? Maar ook: zit er sleutel op de badkamer ? en oops, ik ben mijn tandenborstel vergeten! Onder zenuwachtig gegil van de Italianen arriveerde de bus aan DIA. In het donker was het heel even zoeken naar de juiste partner maar al gauw had iedereen zijn thuisbasis voor een week gevonden. Afscheid nemen van elkaar, en dan was het tijd om echt kennis te maken met de Belgische gezinnen.
Zondag waren er geen geplande activiteiten. De leerlingen maakten er samen met hun gast en ouders een familiedag van. De leerkrachten bezochten alvast de tentoonstelling Kunstgreep in DIA en genoten nadien van een frisse uitstap in Lier.
Maandag zien we de hele groep terug en kunnen de eerste ervaringen uitgewisseld worden.

VBL


Klik om te vergroten – Click to enlarge.

This entry was posted in Buitenland and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *