Mecatrophy 2010

Op 18 januari 2010 namen Jarl Van Reet en Sam Van Herck (7A, computergestuurde mechanische productietechnieken) deel aan Mecatrophy, een CNC-wedstrijd waarin Vlaamse leerlingen het tegen elkaar opnemen in het VDAB-competentiecentrum in Haasrode. Deze eerste ronde moesten de deelnemers een kettingpons (een fietsonderdeel) frezen op een conventionele machine en een wielnaaf (ook een fietsonderdeel) draaien, beide tot op 0,01mm nauwkeurig. Deze werkstukken worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Tijdens de tweede ronde worden de besten per provincie geselecteerd om een eindproef te maken met een CNC-machine. Wij duimen alvast voor Jarl en Sam!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *