ViaDia viert feest!

ViaDia, het magazine van de leerlingen van de eerste graad, presenteert deze week met terechte trots haar nummer 1 van jaargang 10.
Al 10 jaar zorgen de leerlingen ervoor , met steun van hun leraren, dat je drie keer per jaar de laatste nieuwtjes, de leukste verhalen en tofste moppen uit de eerst graad voorgeschoteld krijgt. Ook dit jubileumnummer puilt uit van interessante artikels. Er is een interview met de oprichters van ViaDia, een reportage over de sportdag en de fietsbedevaart. Natuurlijk komt ook wijlen Jef Nys (Jommeke!) aan bod. Warm aanbevolen!

Klik hier om ViaDia te downloaden.
Vorige edities vind je hier.


Klik om te vergroten!
This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *