Sinterklaas in Dia

Op zaterdag 6 december mocht het Damiaaninstituut de Sint en zijn pieten verwelkomen.
Voor het zover was, werden de kinderen van de leerkrachten en hun ouders nog verwend met een speciaal toneelstuk.

Deze knappe acteerprestatie werd geleverd door de leerlingen van 1C. De leerlingen speelden het stuk Sneeuwwitje en de zeven dwergen, maar dan achterstevoor. De opvoering werd geleid door Bart Maessen, een godsdienstleerkracht. Na de voorstelling was het de hoogste tijd om de Sint te verwelkomen. Hiervoor moesten een aantal kindjes een sinterklaasliedje zingen.En ja, hoor, na het zingen van een paar liedjes verschenen de Sint en zijn pieten op het balkon van de kapel. De kinderen gingen uit hun dak toen de pieten hen overlaadden met snoepjes. De zwarte pieten waren lief voor klein en groot. Niemand werd vergeten! Nadien kregen de kinderen van de leerkrachten nog een mooi geschenk van de Sint. Zoals de foto’s aantonen, was het een geslaagde namiddag voor jong en oud.

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *