DIA-vrouwenvoetbalploeg verslaat K.A.A. en wint de Ladies Trophy

Onze DIA-vrouwenvoetbalploeg heeft op donderdag 18 december 2008 de finale van de Ladies Trophy gewonnen. Dat scholentoernooi wordt jaarlijks georganiseerd en vond plaats in de Aarschotse sporthal.

DIA speelde de finale tegen de ploeg van het Koninklijk Atheneum Aarschot. Het was een spannende wedstrijd die pas op het einde werd beslist. Tijdens de tweede helft stond K.A.A. met één doelpunt voor (1-0) maar tijdens de laatste vijf minuten maakte Freya Van Aelst (6D) er 1-2 van.

Dat leverde de DIA-ploeg een wisselbeker en een trofee op. Freya Van Aelst is uiteraard erg tevreden over haar prestatie maar blijft een echte teamspeelster: “Ik ben fier op onze hele groep. We hebben samen de overwinning behaald.”

This entry was posted in Sport and tagged , , . Bookmark the permalink.