Koen and the gang – viering Jan Van Meerbeeck

De eetdag ten voordele van de Londenreis van 6J (secretariaat) op zaterdag 25 april was een voltreffer. ’s Middags kwamen er al heel veel mensen eten; ’s avonds zat de refter goed vol. De menu’s waren lekker en de leerlingen zetten hun beste beentje bij om alles vlot te laten verlopen. De volledige organisatie van eetdag en Londenreis lag in handen van de leerlingen, voor wie het deel uitmaakte van hun vakopdrachten. Heel wat eindtermen in de studierichting secretariaat groeperen zich rond het thema “een activiteit organiseren van A tot Z”.
Natuurlijk lukt dit niet zonder de grote inzet van hun leerkrachten Katrien Vleugels en Marleen Holemans.

De kers op de taart was echter de avondactiviteit waarbij Jan Van Meerbeeck, jarenlang leerkracht in de studierichting secretariaat, in de bloemetjes werd gezet. Tientallen oud-leerlingen waren op de afspraak en ze waren blij hun oud-leerkracht terug te zien. De vreugde was wederzijds! Oude anekdotes brachten velen terug aan het lachen. Veel leerlingen dachten met weemoed terug aan “die goeie oude tijd” in het Damiaaninstituut. Leuk om weten is dat velen van hen, die toen niet graag studeerden, nu met veel energie extra cursussen volgen!
Dhr Van Meerbeeck stopt met lesgeven op het einde van het schooljaar maar hij beloofde nu al de school “niet gerust te laten”!

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Koen and the gang – viering Jan Van Meerbeeck

  1. Diane Andries says:

    Jakke, we houden je aan je woord, we willen je volgend jaar nog terugzien in Dia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *