Je leerkracht ande(r)s bekeken

Vrijdag 27 maart 2009 kregen wij (leerlingen 5 Koeling en 6 Koeling) de kans om live te gaan supporteren voor onze leerkracht koeltechnieken,Yves Vermunicht, in Lint.
Hij is een kandidaat in het TV programma ‘zo is er maar één’ op één. Het was voor iedereen overweldigend om live mee te maken hoe zo’n programma wordt gemaakt. De sfeer, de overweldigende lichtshow en het applaus. Er was een applausmaker die aangaf wanneer je moet applaudisseren en zwaaien; zeer grappig eigenlijk. Het moment was aangebroken; de show begon onmiddellijk met Andes. Toen zij aan het spelen waren, stond de zaal in vuur en vlam! Ieder van ons stond aan de grond genageld bij dit spektakel. Ze kregen ook zeer goede kritieken van de jury. Andes werd verdienstelijk door de vele stemmen naar de volgende ronde gestuurd. We zijn de heer Vermunicht nog gaan feliciteren. We waren wel niet alleen. Ondanks de drukte nam hij de tijd om met ons een babbeltje te slaan. Als leerkracht kon hij het wel niet nalaten om iedereen er op te wijzen dat we op tijd moesten vertrekken voor de trein. Het toch raar om je leerkracht die je dagelijks ziet, plots in zo’n ander kader te zien. Voor al de andere mensen rondom ons is hij een artiest… maar voor ons blijft hij toch vooral onze leraar.
En wij voelen ons toch een beetje vereerd dat we hem zo kennen. Een man met meerdere talenten. Kortom het was een heel leuke avond !!

Groetjes
5T & 6T


This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *