Een nieuwe refter voor de derde graad?

De refter/ kelder van de N-blok is een koele en ongezellige ruimte. Daar willen we iets aan veranderen!
Leraar Yves Willems sprong op het idee en liet z’n leerlingen van het 5de jaar Bouw- en Houtkunde een ontwerp uittekenen. Allemaal knappe en haalbare ideeën die volgend schooljaar zullen uitgevoerd worden: de leerlingen droomden niet alleen, ze hielden ook rekening met het budget én met het milieu.
Leerlingen van de jongere jaren kunnen nu al dromen van een gezellige ruimte met zetels of ronde tafels. Of wordt het een retro Amerikaans zitrestaurant? Wat dacht je van een wand waarop de lucht geschilderd wordt of een wall of fame waarop oud-leerlingen met hun kindjes later kunnen komen zoeken naar hun naam? Wat er zeker komt en in elk ontwerp terug te vinden is: akoestische isolatie , een warmaanvoelende vloer en één of ander tafelspel.
We kijken er in elk geval naar uit!

This entry was posted in Engineering, Events, Wetenschap and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *