Puike prestaties op scholenveldloop

Meer foto’s op onze Facebookpagina.

Op woensdag 29 november verzamelden de beste lopers van de 5 Vlaamse provincies in Sint-Niklaas voor het Vlaams kampioenschap scholenveldloop. Onder de 90 deelnemende scholen stond er ook voor DIA een delegatie aan de start. Lotte Van Vlasselaer (1F) liep, als jongste deelneemster van de hele hoop, heel de wedstrijd voorin.
Ze werd uiteindelijk 7e bij de minniemen meisjes A. In de volgende reeks eindigenden Dina Calders (2I) en Janne van Ouytsel (2I) in elkaars buurt. Ze werden respectievelijk 21e en 24e. Lennert Fannes (2E) werd eveneens 21e bij de miniemen jongens en in dezelfde reeks liep Wannes Vermunicht (2F), ondanks een gebroken arm, naar een 43e plaats. Bij de leerkrachten zorgde Liesbeth Monsecour voor een zilveren medaille door als 2e te eindigen.

LM

This entry was posted in Binnenland, Events, Gezondheid, Sport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *