Brunchen en lunchen voor het goede doel

Meer foto’s van deze evenementen vind je op onze Facebookpagina.

Gisteren kon je de hele dag eten ten voordele van internationale projecten in DIA. ’s Morgens was er de brunch t.v.v. de Europese uitwisselingen.
Na de bubbels waren er ‘spek met of zonder eieren’, broodjes, beleg, fruit en zoetigheden. Alle leerlingen die deelnemen aan een Europees uitwisselingsproject staken de handen uit de mouwen. Tientallen leerkrachten zetten eveneens hun beste beentje voor om alles in goede banen te leiden. Dankzij al die inspanningen wordt het thuisprogramma van de uitwisselingen gefinancierd. Iedereen gelukkig dus: de buitenlandse bezoekers, onze
DIA-leerlingen en heel veel bezoekers die gisteren de benen onder tafel konden steken.

’s Middags en ’s avonds kon je je buikje vol eten met lekkers uit Afrika. De leerlingen die 2 weken zullen werken in Gambia, hun leerkrachten en 650 sympathisanten zorgden voor heel veel werk en veel centjes voor dit prachtige project.

Een pluim voor de leerkracht die op beide activiteiten aan het werk was!

This entry was posted in Binnenland, Events, Gambia, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *