Bericht uit Putignano

Hannelore en Jade berichtten vanuit Putignano.

Al vroeg begonnen we aan onze dag. Iedereen ging op zijn eigen manier naar school. Daar vertrokken we richting Monopoli. We wandelden richting de zee en een kleine haven. We hebben veel mooie kerken en gebouwen gezien. Toen namen we de bus verder naar Polignano. Daar hebben we lekker Italiaans ijs gegeten en van het prachtige uitzicht op de zee genoten. Doorheen de dag was er veel regen en wind wat de uitstap een stuk avontuurlijker maakte. Als laatste gingen we naar Conversano waar we een prachtig kasteel bezochten. Het was een mooie en leerrijke dag.

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *