Ciao!

Zondag kwamen alle gastgezinnen samen voor een farewell diner in de refter van de school. De ouders hadden weer hun best gedaan en de leerlingen konden zich nauwelijks bedwingen om al dat lekkers te verorberen. Een echt afscheid was het niet want maandag stond er nog een uitstap naar Leuven op het programma. Het bezoek met gids aan de universiteitsbibliotheek was een maat voor niks want de interesse was zeer matig… Gelukkig kon het uitzicht vanaf de beiaardtoren wel bekoren. Na al die trappen was het hoog tijd voor … McDonald’s! Helaas is er geen Hard Rock café in Leuven, wel goed voor de portemonnee. Tijdens de terugreis transformeerde de groep in een bende uitgelatan kiekens want ‘oh wee’ het afscheid is nabij. Nog een laatste ‘foto di gruppo’ en een ‘knuffel di grupo’ en dan was het ciao ciao tot in april!

Het was een fijne, vermoeiende week! En ook nog een bedankje aan de weergoden die ons de hele tijd goed gezind waren!

KVG

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *