Heerlijk degusteren met Jan Primus in gedachten

Meer foto’s op onze Facebookpagina.

Vandaag hebben we onze Belgische trots alle eer aangedaan met een bezoek aan de brouwerij van Haacht. De leerlingen waren extra enthousiast bij de gedachte aan de speciale degustatie aan het einde van de rondleiding. Groot was hun teleurstelling toen zij ontdekten dat de brouwerij behalve een aantal heel bekende biertjes, waaronder de blonde Tongerlo, uitgeroepen tot beste bier van de wereld, ook een heel gamma aan frisdranken en waters produceert! Ideaal voor een degustatierondleiding met 15-jarigen dus!
We leerden de ingrediënten van de verschillende bieren kennen en kwamen alles te weten over het productieproces.
En de leerkrachten… zij proefden dat het goed was!

 

This entry was posted in Binnenland, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *