Provinciaal kampioenschap veldlopen: DIA behaalt goud, zilver en brons!

Meer foto’s op onze Facebookpagina.

Op woensdag 25 oktober stonden we met een delegatie van het Damiaaninstituut aan de start van het provinciaal kampioenschap scholencross te Heverlee. Onze eerste deelneemster, Lotte Van Vlasselaer (Klas 1F, geboren in 2006) gaf, als jongste deelneemster van de 184 starters, meteen het goede voorbeeld. Ze behaalde na een spannende wedstrijd de overwinning bij de miniemen meisjes (2005). In de volgende reeks liepen 3 meisjes mee van klas 2I. Zij liepen de hele wedstrijd in elkaars buurt. Dina Calders werd 9e, Janne Van Ouytsel werd 10e en Roos Corbeels eindigde op de 14e plaats (145 deelneemsters). In de reeks miniemen B (2004) werd Lennert Fannes (2E) 9e en Wannes Vermunicht (2F) 14e van de 177 deelnemers. Bij de kadetten A werd Sherzad Shinwari (2K) 26e en Quinten Vaes (2E) eindigde iets verderop. We sloten de namiddag af met nog 2 extra medailles bij de leerkrachten.
LO leerkracht Liesbeth Monsecour werd 2e bij de dames en technisch adviseur Michaël Vermeylen werd 3e bij de heren.

6 Van de 8 lopers eindigden bij de eerste 20 en zijn dus ook geselcteerd voor het Vlaams kampioenschap op 22 november. Een geslaagde, sportieve namiddag!

LM

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Gezondheid, Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Provinciaal kampioenschap veldlopen: DIA behaalt goud, zilver en brons!

  1. Sandy Van de Velde says:

    Proficiat allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *