Shop-je-slim

Bekijk meer foto’s op onze Facebookpagina.

Op 11 oktober 2017 hebben wij, de leerlingen van 6K (Marketing en Ondernemen), ter voorbereiding op onze GIP (het opstarten en runnen van een mini-onderneming) deelgenomen aan de workshops van de Shop-je-slim-dag in Haasrode.
Op basis van de functies die de leerlingen hebben, werden we onderverdeeld in verschillende groepen. Zo kregen bijvoorbeeld de mini-ondernemers van de commerciële afdeling de workshops ‘Duurzaam Ondernemen’ en ‘Spreken voor publiek’ voorgeschoteld. Hier hebben wij vooral veel bijgeleerd over hoe je een onderneming duurzamer kan maken m.a.w. hoe je een financieel gezonde onderneming kan runnen, rekening houdend met het milieu, de werknemers en de samenleving. Ook hebben we iets geleerd over hoe je zonder stress moet spreken voor een publiek.
Verder waren er nog allerlei workshops zoals: Coöperatief ondernemen, Website & Branding, Business Model Canvas en Brand Storytelling.
Nu zijn de leerlingen van 6K écht klaar om hun mini-onderneming succesvol te runnen.
Jonas (6K)

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events, Excursie, GIP and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *