5J, 5K en 5Q bezochten Olot

De voorbije dagen en tot zondag bezochten de leerlingen van 5J, 5K en 5Q Olot.
Ze kijken allemaal alvast uit naar het tegenbezoek.
Hier nog een impressie van de voorbije dagen.

Na de landing op zondag bezochten we het oude stadsgedeelte van Barcelona met de kathedraal en de Ramblas. Daarna trokken we naar Camp Nou om het museum en het stadion te bezichtigen. De dure truitjes en aangeboden stukjes gras bleven mooi waar ze waren.
Op maandag kregen de leerlingen van 5JK een rondleiding in de school van Bosc de la Coma, die van 5Q in Montsacopa. Boven op de Montsacopavulkaan dansten leerlingen en leerkrachten samen. Na de middag werkten de leerlingen een zoektocht af langs de belangrijkste plaatsen in de stad.

Er was tijd voor mountainbiketocht doorheen het vulkanisch gebied van La Garrotxa met tussenstops bij Pedra Tosca, Fageda d’en Jorda en de Croscatvulkaan.

Woensdag stond een trip naar Girona en Besalu op het programma. Na een stadsrondleiding in Girona van meer dan 2 uur, waarbij heel wat legendes de revue passeerden, was er ook nog wat tijd om op eigen houtje van deze prachtige stad te genieten. In Besalu werden we ondergedompeld in de geschiedenis van deze Romaanse stad. Omstreeks 18u keerden we moe (het was stil in de bus) maar voldaan terug richting Olot.

 

 

This entry was posted in Bezoekers, Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Taal, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *