Naar het jenevermuseum

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina.

Op 13 oktober zetten de leerlingen van 5I, 5F , 6I en 6F een stapje in de wereld.
Elisabeth liet ons weten hoe die dag verliep.

Onze dag startte met een bezoek aan het jenevermuseum. We leerde over het bereidingsproces en over de verschillende geuren en smaken (niet proefondervindelijk ;)). De reis werd verdergezet in de abdij van Val-dieu, waar een zeer geëngageerde gids ons meer vertelde over de historie en brouwproces van het bier. Later mochten we genieten van een kleine bierdegustatie. We sloten onze dag af met een bezoek aan het Henri Chapelle memorial. Het liet een zeer beklijvende indruk achter en we waren allemaal verbaasd van de netjes onderhouden omgeving.

De dag was voor ons allen een groot succes en voor herhaling vatbaar!

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *