Dappere tweedejaars in DIA

Klik om te vergroten!

18 september 2017… de dag waarop het muisstil was in het Damiaaninstituut want…we gingen op sportdag!
Tijd om de klasbanden aan te halen, die overtollige energie er eens uit te gooien en het moment om je te laten gaan.

Met het tweede jaar trokken we naar de warme zandgronden van de Kempen en de bus dropte ons aan het Zilvermeer. We werden begroet door een klein ochtendzonnetje toen de klassen ingedeeld werden per activiteit. Sportieve monitoren leerden onze tweedejaars o.a. zeilen, kajakken en klimmen. Het leek wel te land, ter zee en in de lucht: mountainbikers trotseerden steile hellingen, er werd heel wat in het water geplonsd en de avonturentoren zorgde ervoor dat onze hoogtevrees overwonnen werd. De warme douche tijdens de middag deed ongetwijfeld deugd maar na het openen van de hemelsluizen na de middag waren twee reserve-outfitjes soms zelfs niet genoeg.

Dappere tweedejaars daar in DIA.
KDS

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Sport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *