Naar Parijs

Klik op de afbeelding om het album te bekijken (35 foto’s).

Zoals steeds nemen we onze Amerikanen ook mee over de grens naar Parijs. We nemen heel vroeg de bus die ons afzet aan Momartre. Vandaar nemen we de metro en wandelen we langs Arc de Triomphe, Trocadero, Eiffeltoren, Parc des Tuilleries, Louvre, Centre Pompidou, Hotel de Ville en tenslotte Notre Dame. We halen moeiteloos 10 000 stappen! 🙂 Alhoewel, moeiteloos… Het is zweten en zwoegen bij een temperatuur van boven de 30°! Maar het is het waard! We zien de hoogtepunten van Parijs op één dag. Op dag twee zijn de leerlingen vrij om Parijs te bezoeken in groepjes. Het is even warm maar ik denk niet dat iedereen de 10 000 stappen haalt 😉

This entry was posted in Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *