Naar Brugge en Oostende

Klik op de foto om het album te bekijken (26 foto’s).

De derde uitstap met Amerikanen en Belgen had vandaag als bestemming Brugge-Oostende. Na een vlotte busrit mochten de studenten inschepen voor een boottocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Brugge. Nadien kreeg iedereen de tijd om het pittoreske Brugge in kleinere groepjes te verkennen. In de late namiddag reed de bus door naar Oostende waar iedereen genoot van een zonovergoten terrasje, een gocartrit op de pier of een -té?- verfrissende duik in de Noordzee. Op de terugweg werd er veel gepraat en vooral veel geslapen.

AP

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *