Naar Breendonk en Antwerpen

Klik op de foto om het album te bekijken (30 foto’s).

Gisteren vertrokken alle Amerikaanse gasten en een grote groep leerlingen van het Damiaaninstituut naar Breendonk-Antwerpen. Het concentratiekamp Breendonk -dat tijdens WOII dienst deed als gevangenkamp onder toezicht van de Duitse SS- was volgens iedereen een unieke ervaring, of zoals een Amerikaanse gast het mooi verwoordde: ‘humbling’ (‘nederigmakend’). Nadien reed de bus door naar Antwerpen waar Amerikanen en Belgen op zoek gingen naar een leuke plek om iets te eten, de grote markt en de kathedraal bezochten, hun bankkaart plunderden in de winkelstraten en het MAS beklommen om te genieten van een prachtig zicht over de stad.
Op naar de volgende geslaagde uitstap!

AP

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *